Honlapfejlesztő a facebookon!

Referenciáink
www.royalbor.hu - web programozás, tartalomkezelés

„ A tudatos, átgondolt weboldal-karbantartásnak meg lett az eredménye! A honlapunk végre kimutathatóan sikeres befektetés! A látogatottságunk nőtt, a bevételeink azóta is hatványozódnak!”

A 2009 májusában kapott megbízásunkat 5 hetes időtartam alatt teljesítettük. A korábban fejlesztett tartalomkezelő modult cégre szabottan, új igényrendszernek eleget téve, kreatív szakmai megoldásokkal bővítettük. Néhány példa a munkánk megvalósításának elemeiből: tartalom management admin felületről; web programozás kapott design alapján; ajánlatkérő modulok speciális megjelenítése egyedi design alapján; hírkezelő modul a folyamatos információ adásához.


www.ilc.hu - weboldalkészítés, design, weboldal karbantartás

„A Babilon Web Solutions tanácsait megfogadva, célratörő megoldásokat alkalmaztunk az online céges megjelenésben. A 20%-os aktív felhasználói növekedésünk magáért beszél!”

A fiatalos, dinamikus oldal kétnyelvű tartalmát teljes szinkronba hozva, újragondolt arculati elemekkel fejlesztettük az összes funkciót; többek között a kurzus kiválasztási lehetőséget, az akciók megjelenítését, az „aktualitások” bokszot. Az általunk fejlesztett online angol szintfelmérő teszt kitöltésével a látogató, felmérheti nyelvtudásának aktuális szintjét. Hírlevél küldő modulunk segítségével hatékonyabb online kommunikációs csatornát kapott a nyelviskola, melynek arculati jegyeit is mi alakítottuk. Elképzeléseinkre, megvalósítási ötleteinkre a jövőben is igényt tartanak weboldal karbantartási szolgáltatásunk keretei között.


www.webhosting.websas.hu - weboldalkészítés, design, weboldal karbantartás

Hazai viszonylatban az egyik legnagyobb statisztikai portál „oldalszolgáltatás” honlapjának elkészítése/kialakítása, és folyamatos működtetése sok szakmai nézőpont vizsgálatát igényelte. Nemcsak tartalmában, de funkcióiban is rendkívül lényegesek a logikus, rendszerezett, praktikus és precíz megoldások. Mivel ebben az ágazatban a kereslet/kínálat mérlege folyamatosan billeg és az igények is egyre sokrétűbbek, így állandóan alakítjuk, fejlesztjük, aktualizáljuk az oldalt.


www.gradienskft.hu - design, web programozás, weboldal karbantartás

„Partnereink pozitív visszajelzései, az egyre növekvő, ajánlásra történő megkeresések száma mind abban adnak visszaigazolást, hogy a folyamatos profi weboldal-karbantartás hasznos befektetés számunkra.”

Olyan webáruház modult helyeztünk el az oldalon, ahol a termékek részletes leírása mellett, a termék kiválasztható, és megvásárolható. A flash alapú intró után emberi testet imitáló grafikus elemek segítségével könnyedén kiválasztható a kívánt, cég által is ajánlott termék. Admin felületen nyomon követhetőek a leadott megrendelések, kezelhetőek, „teljesítettre” állíthatóak. 2 nyelvű tartalommal működik az egész honlap. Microsite készítésének megbízása mellett weboldal karbantartási szerződésünk van.


www.profilkereskedohaz.hu - design, web programozás, weboldal karbantartás

„Rájöttünk, hogy az internetes megjelenésünk jelentősége, lehetőségei hatékonyabbak is lehetnének. A Babilon Informatika csapata utat mutatott a profitorientált honlap kialakításában.”

A cég arculati elgondolásaihoz idomuló megjelenítés mellett, törekedtünk a praktikus, felhasználóbarát, és mindemellett értékesítés központú webshop-modul elkészítésére. A mozgalmas és jól átlátható képi világgal célunk az értékesítést támogató megjelenés, a könnyű, „emészthető” oldalstruktúra volt.